argentin-sorozatok
BIENVENIDAS

Üdvözöllek az oldalon! Szenvedélyem az argentin sorozatok iránt több, mint 10 éve kezdődött, mikor megismerkedtem a Casi Angeles sorozattal. Ez a világ szerettette meg velem a spanyol nyelvet és az argentin telenovellákat. Mivel azóta is nagy rajongója vagyok ezeknek a sorozatoknak, úgy gondoltam, hogy létrehozom ezt az oldalt, ahol mindig a jelenleg nézett telenovellát fogom veletek megismertetni. Remélem, hogy velem tartotok, hiszen minden nap újabb bejegyzést olvashattok majd a blogon. Igen, ez egy blog lesz, szóval tartalmi frissre csak ritkán számíthattok. 

 
PARTNEREK

  
  
  
  
 

Bátran jelentkezz a chat-ben!

 
CHAT

 
BEJEGYZÉSEK

Agustín Casanova és Ricky Martin együtt ünnepeltek

2018.02.15. 21:39

Agustín Casanova is nyaralni volt pár nappal ezelőtt. Marokkóban töltötte a pihenést, ahol részt vett az író és gyógyszeripari szakember, Alejandro Roemmers 60. születésnapján. Itt találkozott össze a világhírű énekessel, Ricky Martinnal, akivel nemcsak közös képet készített, de énekelt is vele. 

Simona: 17. rész

2018.02.15. 15:46

Simona VS Floricienta VS Esperanza

2018.02.14. 21:50

Ma ismét egy összahasonlítást hoztam, amiben a szerelmi háromszögekről lesz szó, amiben az a közös, hogy két testvér egy lányba szeret bele.

Először is itt van a Csacska anygal Flor-Fede-Franco szál. Flor és Fede között már az első találkozás óta forr a levegő, és a lány már egyből beleszeret. Az akadály az, hogy Fede-nek ott van a barátnője, a gonosz Delfina. Aztán jön Franco, Fede öccse, akinek figyelmét szintén Flor kelti fel. Részéről csupán egy fellángolásnak mondható dologez az egész, hiszen mikor rájön, hogy Flor és Fede szeretik egymást, ő kilép a képből.

 

Aztán itt van Esperanza-Tomás-Máximo. Tomás az egyetlen kivétel a felsorolt pároknál, akinél nem egy barátnő volt az akadálya a szerelemnek, hanem a vallása, hiszen pap. Máximo-nak, Tomás öccsének viszont ott van a barátnője, Eva, de mégis Esperanza az, akiért titkon rajong. Végül persze a szerelem győz, Esperanza és Tomás igaz szerelme beteljesül.

 

Végül pedig Simona-Romeo-Dante. Habár Romeo Lula-val jár, egyre többet gondol Simona-ra. Ugyan így az öccse, Dante is, aki eddig elég kicsapongó életet élt szerelem terén. Simona szívét Romeo nyerte el, de hogy mi lesz az ő szálukból az még a jövő zenéje.

 

Simona: 16. rész

2018.02.14. 19:22

A 16. rész tartalmából

2018.02.13. 21:47

Miután Simona bevallja Piru-nak, hogy tetszik neki Romeo, a fiú teljesen összetörik. Simona szerint viszont ez az egész csak olyan, mintha egy fiú tetszene neki, akit a tévéban látott, vagyis egy lehetetlen szerelem. 
Junior Bahía Blanca-ra készül az apjával, aminek egyik testvére, és Diego sem örül. 
Simona meghallja, mikor Lula arról beszél, hogy hamarosan összeköltöznek Romeo-val. 
Marilina szakít Santiago-val, miután meglátja őt egy másik nővel.
Piru pedig elmondja Dante-nak, hogy Simona-nak tetszik Romeo. 

Fotók Flor Vigna-ról

2018.02.13. 21:21

A Gente magazin kiadott egy exkluvíz fotósorozatot a 2018-as nyár legszexibb hölgyeiről. Természetesen nem csodálkozhatunk azon, hogy Flor Vigna is bekerült közéjük, hiszen a színésznő bomba formában van. Ezen kívül nemrég lett publikus, hogy Flor a Bailando 2018-as szériájában is szerepelni fog. 

Simona: 15. rész

2018.02.13. 15:22

Gastón és Stefi?

2018.02.12. 21:33

A hírek szerint egyre közelebb kerül egymáshoz Gastón Soffritti és Stefi Roitman, akik a Simona-ban Lula-t és Romeo-t alakítják, és jelenleg egy párt játszanak. 
Ángel de Brito újságíró jelentetett meg pár képet, amin a fiatalok éppen egy Buenos Aires-i bárban töltötték az estét. 
Jelenleg amúgy mindketten nyaralnak, Gastón Punta del Este-n, míg Stefi Mar del Plata-n tölti a vakációt. 
Hogy mi a valós a kettejük kapcsolatából, azt idővel megtudjuk talán. 

La Tribuna de Guido

2018.02.10. 16:48

A La Tribuna de Guido (egy szórakoztató játékos műsor) tegnapi adásában Flor Vigna ismét szerepelt, és ezúttal Taylor Swift egyik számára playback-elt. 

Backstage videó

2018.02.10. 16:39

Kaptunk egy újabb backstage videót a 14. részben lévő fellépésről, ahol Simona a Los Funking Beaters-szel lépett fel.

 
JELENLEGI SOROZAT

Simona egy boldog és vidám fiatal nő, aki biztos a dolgában. Már fiatalon nehézségekbe ütközött, ugyanis elveszítette a szüleit, így nélkülük kellett felnőnie. Mit sem sejt arról, hogy édesanyja, Marilina évekkel ezelőtt belekeveredett valamibe, ami miatt távol került szeretett lányától. A kis Simona-t egy Rosa nevű hölgy fogadja örökbe, akivel olyan nagy kötődés alakul ki, hogy a nevére is veszi a lányt. 
Mikor Rosa megbetegszik, Simona veszi át a helyét a Guerrico házban, mint alkalmazott, ahol Diego, egy híres traumatológiai szakember él három unokaöccsével, Romeo-val, Dante-val és Junior-ral. Őket Simona gyerekkora óta ismeri, de csak most jött el az idő, hogy közelebb kerüljön az egyik fiúhoz... vagy akár többhöz is. 
Marilina visszatérve a városba, szeretne beilleszkedni új munkaheylén, ahol megismerkedik Diego-val. A férfi szeretne minél többet megtudni a titokzatos nőről, de ebbe mindig keresztbe tesz neki barátnője, Siena. 
Eközben Simona nem csak a szerelemről álmodozik, hanem egyik legnagyonn céljáról is: a zenéről.

 
FACEBOOK
 
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-01-24
 
SIGN IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót