SIMONA | argentin-sorozatok
BIENVENIDAS

Üdvözöllek az oldalon! Szenvedélyem az argentin sorozatok iránt több, mint 10 éve kezdődött, mikor megismerkedtem a Casi Angeles sorozattal. Ez a világ szerettette meg velem a spanyol nyelvet és az argentin telenovellákat. Mivel azóta is nagy rajongója vagyok ezeknek a sorozatoknak, úgy gondoltam, hogy létrehozom ezt az oldalt, ahol mindig a jelenleg nézett telenovellát fogom veletek megismertetni. Remélem, hogy velem tartotok, hiszen minden nap újabb bejegyzést olvashattok majd a blogon. Igen, ez egy blog lesz, szóval tartalmi frissre csak ritkán számíthattok. 

 
PARTNEREK

  
  
  
  
 

Bátran jelentkezz a chat-ben!

 
CHAT

 
BEJEGYZÉSEK

Simona: 13. rész

2018.02.08. 23:02

A 13. rész tartalmából

2018.02.07. 23:16

A rablás után Romeo a kórházban lábadozik, ahol Simona-t nem engedik be hozzá. A fiatal szolgálólány megkapja az engedély Diego-tól, hogy láthassa a fiút, aki egyből viccet csinál, és úgy tesz, mintha nem ismerné meg Simona-t. 
Siena ráveszi Diego-t. hogy teljesítse beteg édesanyja utolsó kívánságát, ami nem más, minthogy lássa a lányát fehérben az oltár előtt. 
Piru el akarja mondani Simona-nak, hogy ő volt az egyik rabló. 
Miután Romeo-t hazaengedik a kórházból, összejövetelt szerveznek a tiszteletére. Siena kap az alkalmon, és bejelenti, hogy összeházasodnak Diego-val. 
Dante figyelmezteti Simona-t, hogy ha valami olyan után sóvárog, ami elérhetetlen, el fog veszíteni valami olyat, amit eddig észre sem vett. 

Simona: 12. rész

2018.02.07. 10:55

Gastón Soffritti, mint Romeo

2018.02.07. 08:34

At alábbi videót a hivatalos YouTube csatorna rakta fel, melyben Romeo rövid bemutatását láthatjuk, magától a karakter megszemélyesítőjétől, Gastón Soffritti-től. 

A Años Luz - dalszöveges videó

2018.02.06. 23:30

Felrakták az A Años Luz című dal dalszöveges videóját is YouTube-ra. Ez volt az, amit Simona és Chipi énekeltek az első részben.

A 12. rész tartalmából

2018.02.06. 23:15

Rabló a Guerrico házban! Romeo az éjszaka közepén ér haza, és azt veszi észre, hogy egy bahatoló van a házban. Mikor a rabló menekülőre fogja, Romeo meg akarja akadályozni, de egy baleset folytán eszméletét elveszítve a lépcső alján végzi. 
Rosa és Simona elfogadják Marilina vacsora meghívását, és a nő lakásán töltik az estét. Simona elmeséli, hogy nem ismeri a biológiai anyját, mit sem sejtve arról, hogy a vele szemben ülő Marilina az.
Mikor Simona hazaér a Guerrico házba a vacsoráról, rátalál az eszméletlen Romeo-ra. 

Flor a San Matín karneválon

2018.02.06. 10:42

Flor Vigna, a Simona Trini-je hétvégén a San Martín karneválon vett részt, ahol kényelmetlen helyzetbe került. Habár a Bailando-ban két évadon keresztül szerepelt, és már hozzászokott a különböző jelmezek viseléséhez, most mégis meggyűlt vele a baja. Gondolhatnánk, hogy a hiányos öltözetben érzte magát kellemetlenül, de erről szó sincs. Ami szó szerint nehézséget okozott neki, az a korona volt, ami több, mint 8 kilót nyomott. 
Nézzétek meg Flor csodás külsejét a feltöltött képeken:

   

Simona: 11. rész

2018.02.06. 10:29

Backstage videó

2018.02.05. 19:59

Az eltrece jóvoltából kaptunk egy videót, amiben a 10. részben látható zuhanyzós jelenet forgatásába tekinthettünk bele. 

Simona VS Violetta

2018.02.05. 11:53

Egy Instagram oldalon találtam egy képet, melyen egy szemfüles rajongó észrevette, hogy a Violetta 2. évadában Vilu ugyan azt a ruhát viselte, amit a Simona-ból Agus is viselt az egyik részben. 
Jó sokáig tartott, mire megtaláltam azt a videót a Violettából, de sikerült. Nézzétek csak! Csupán annyi a különbség, hogy Vilu kapott a felsőhöz egy türkiz színű övet.

 
 

 
JELENLEGI SOROZAT

Simona egy boldog és vidám fiatal nő, aki biztos a dolgában. Már fiatalon nehézségekbe ütközött, ugyanis elveszítette a szüleit, így nélkülük kellett felnőnie. Mit sem sejt arról, hogy édesanyja, Marilina évekkel ezelőtt belekeveredett valamibe, ami miatt távol került szeretett lányától. A kis Simona-t egy Rosa nevű hölgy fogadja örökbe, akivel olyan nagy kötődés alakul ki, hogy a nevére is veszi a lányt. 
Mikor Rosa megbetegszik, Simona veszi át a helyét a Guerrico házban, mint alkalmazott, ahol Diego, egy híres traumatológiai szakember él három unokaöccsével, Romeo-val, Dante-val és Junior-ral. Őket Simona gyerekkora óta ismeri, de csak most jött el az idő, hogy közelebb kerüljön az egyik fiúhoz... vagy akár többhöz is. 
Marilina visszatérve a városba, szeretne beilleszkedni új munkaheylén, ahol megismerkedik Diego-val. A férfi szeretne minél többet megtudni a titokzatos nőről, de ebbe mindig keresztbe tesz neki barátnője, Siena. 
Eközben Simona nem csak a szerelemről álmodozik, hanem egyik legnagyonn céljáról is: a zenéről.

 
FACEBOOK
 
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-01-24
 
SIGN IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban