argentin-sorozatok
BIENVENIDAS

Üdvözöllek az oldalon! Szenvedélyem az argentin sorozatok iránt több, mint 10 éve kezdődött, mikor megismerkedtem a Casi Angeles sorozattal. Ez a világ szerettette meg velem a spanyol nyelvet és az argentin telenovellákat. Mivel azóta is nagy rajongója vagyok ezeknek a sorozatoknak, úgy gondoltam, hogy létrehozom ezt az oldalt, ahol mindig a jelenleg nézett telenovellát fogom veletek megismertetni. Remélem, hogy velem tartotok, hiszen minden nap újabb bejegyzést olvashattok majd a blogon. Igen, ez egy blog lesz, szóval tartalmi frissre csak ritkán számíthattok. 

 
PARTNEREK

  
  
  
  
 

Bátran jelentkezz a chat-ben!

 
CHAT

 
BEJEGYZÉSEK

Ángela Torres új filmje

2018.01.31. 11:07

Ángela Torres megállíthatatlanul tör előre. A Simona című sorozat még csak egy hete debütált az argentin El Trece csatornán, de máris rengeteg ember szívébe lopta be magát, és napról-napra megdönti a nézettségi rekordot. 
A fiatal színésznő márciusban pedig a Holdra fog utazni Ángelo Mutti Spinetta-val, Catarina Spinetta és Nahuel Mutti fiával. A fiatal fiú ugyan olyan művész családból származik, mint Ángela.

Az Un Viaje a la Luna (Utazás a Holdra) című film a tinédzser Tomás történetét meséli el, akinek le kell tennie a vizsgát, hogy átmehessen. Családja kínozza őt és anyja arra kényszeríti, hogy antipszichotikus gyógyszereket szedjen. Megismeri Iris-t, aki kicsit idősebb nála, és beleszeret. Felismerve, hogy ez a szerelem nem kölcsönös, Tomás válságba kerül, és egy érdekes utazást tervez a Holdra, hogy elkerülje a problémáit. Ezen a kiránduláson, ahol a valóság és a tudomány összezavarodik, rá fog jönni egy régi családi titokra.

Az első videó a film előzetese, a második pedig a film zenéje, amit természetesen Ángela énekel. 

 

Simona: 7. rész

2018.01.31. 10:34

Romina Gaetani interjú

2018.01.31. 06:28

Romina Gaetani (40) a Simona-val tért vissza a televízióba. Ő alakítja a kissé ellenszenves Siena-t. A színésznő összekapcsolja ezzel a színészet és a zene iránti szenvedélyét. 
A Luz magazinnak Romina kitárta a szívét, és elmondta, hogy hét év udvarlás után mit gondolnak kedvesével, Oscar “Osky” Righi-vel(53) a házasságról.

Soha nem erőltettem az esküvőt. Esküszöm. Sokszor csináltunk viccet ebből Osky-val, de mi ketten nem vagyunk hagyományos pár. Nem vagyok egy esküvős típus. Hiszek a szó erejében és az elkötelezettségben, de nem kell bárki áldása vagy jóváhagyása. 
Szerintem a szerelem csak több év után kezdődik. Természetes egymás imádása a kezdetekben, de a szerelem csak később jelenik meg. A kezdet mindig a legegyszerűbb rész. 

A színésznő vágya, hogy édesanya lehessen. Osky már édesapja egy 18 és egy 21 éves lánynak. 

Igen, anya akarok lenni. Ma meg is mondom Suar-nak (a Simona alkotója) , hogy terhes vagyok, ő pedig megöl... 

- mondta nevetve a színésznő, majd hozzátette:

A viccet félretéve, jelenleg nem tervezett a dolog, de nyitott vagyok rá bármely pillanatban. 

Végül a színésznő a pánikrohamjairól beszélt, amik elragadták egy időre a tévétől.

Sok szakemberrel beszéltem, mind azt mondták, hogy a pánikroham valami, amivel együtt kell élnie az embernek. Talán valaki nem is tudja, hogy együtt él vele, hiszen ez a valami szoros kapcsolatban van a szorongással, és a félelemmel. Hogy aggódok-e? Igen. Zavart vagyok-e? Igen. De azt hiszem, most nagyon jól érzem magam. 

Simona új munkája

2018.01.30. 20:25

A Simona ma esti részében: Anélkül, hogy fontolóra venné Romeo kérését, hogy folytassa a munkát a Guerrico házban, Simona új munkát kezd keresni. Egy autómosóban kezd dolgozni, ahol Oscar, a Guerrico ház sofőrje találkozik vele, és elmeséli a fiúknak.
Eközben a klinikán egy újságíró Marilina pácienseként jelentkezik, hogy újraélessze a gyilkosság kérdését. A nő Diego karjaiban lel vígaszra, de bűntudatot érez Siena miatt.
Végül Romeo elmegy a kocsimosóba, hogy megpróbálja újra meggyőzni Simona-t.

Simona GIF-ek

2018.01.30. 18:34

Hoztam nektek egy pár mozgóképet, más néven GIF-et a sorozatból. Saját készítés az összes, ezentúl mindig hozni fogok majd egy pár darabot.

 
 

Simona: 6. rész

2018.01.30. 12:39

La Noche de Mirtha

2018.01.30. 08:41

Még szombat este volt Mirtha Legrand műsora, a La Noche de Mirtha, ahol Gastón Soffritti is meghívott vendég volt. Olyan emberek mellett szerepelt, mint Juana Viale, Gael García Bernal, Donato De Santis és Luis Novaresio. Sajnos nem sok képet kaptunk az estéről, és a videó is elég silány minőségű.

Interjú Ángela Torres apjával

2018.01.29. 15:33

Marcelo Caccia beszélt a lányával, Ángela Torres-szel való kapcsolatáról, a Lolita-val* kapcsolatos emlékeiről, és arról, hogy mennyire lelkes a lánya sikere miatt.

Ángela-nak van egy barátja, akinek gyönyörű családja van, egészséges és táncosként dolgozik. Egykorúak, ami jó, mert gyilkolni tudnék, ha egy nála sokkal idősebbel találkozna. Ők kiegészítik és megóvják egymást. 

- nyilatkozta Marcelo lánya párjáról, Pedro "Pepo" Maurizi-ról.

Lány karrierjéről is hasonlóképpen nyilatkozott a büszke apa: 

Nagyon örülök, hogy látom a lányomat, amint az csinálja amit szeret, és sikeres is benne. Nagyon kielégítő érzés, ez a legjobb dolog, amit egy apa érezhet. Öt éves volt, mikor együtt néztük az A muzsika hangját, és ő azt mondta, most már tudja, hogy miért jött erre a világra: 'Úgy táncoljon és énekeljen, mint ő (a főszereplő).' Egy kis idő múlve pedig már azt csinálta, amit szeretett volna. 

A büszke apa emlékezett a saját anyjára, Lolita Torres-re is. 

Ángela sokban emlékeztet az édesanyámra. A gesztusaiban, amikor énekel, mikor szerepel. Az arcocskája, az embere melegség, amit áraszt, ezt láttam benne is. 
Azt mondtam neki, hogy a legnagyobb siker az életben az, ha ösztönzi magát arra, hgoy kipróbáljon mindent, amit csak szeretne, és nem hagyja, hogy a félelem legyőzze. Ebben nem hibázhat. Az egyetlen hiba az, ha meg sem próbálja. Az évek során szerzett tapasztalat ezt mutatja. 

*Lolita Torres: Ángela Torres nagyanyja. Híres argentin színész- és énekesnő, akit a világ több táján is megismertek ötven éves karrierje során. Majdnem húsz filmben szerepel, melyekből a legismertebbek a Ritmus, só és bors (1951), A legjobb az iskola (1953) vagy a Tánc és szerelem (1954).

Az alábbi videóban megtekinthetitek Ángela előadásában a nagymamája dalait:

Simona promóképek

2018.01.28. 19:16

Eddig még nem töltöttem fel a sorozathoz tartozó promóciós képeket. Elég sokat hoztam, legtöbb pedig nagyon jó minőségű. 
Érdemes lájkolni a Facebook oldalt is, hogy egyetlen képről se maradjatok le!

Simona: 5. rész

2018.01.28. 18:28

 
JELENLEGI SOROZAT

Simona egy boldog és vidám fiatal nő, aki biztos a dolgában. Már fiatalon nehézségekbe ütközött, ugyanis elveszítette a szüleit, így nélkülük kellett felnőnie. Mit sem sejt arról, hogy édesanyja, Marilina évekkel ezelőtt belekeveredett valamibe, ami miatt távol került szeretett lányától. A kis Simona-t egy Rosa nevű hölgy fogadja örökbe, akivel olyan nagy kötődés alakul ki, hogy a nevére is veszi a lányt. 
Mikor Rosa megbetegszik, Simona veszi át a helyét a Guerrico házban, mint alkalmazott, ahol Diego, egy híres traumatológiai szakember él három unokaöccsével, Romeo-val, Dante-val és Junior-ral. Őket Simona gyerekkora óta ismeri, de csak most jött el az idő, hogy közelebb kerüljön az egyik fiúhoz... vagy akár többhöz is. 
Marilina visszatérve a városba, szeretne beilleszkedni új munkaheylén, ahol megismerkedik Diego-val. A férfi szeretne minél többet megtudni a titokzatos nőről, de ebbe mindig keresztbe tesz neki barátnője, Siena. 
Eközben Simona nem csak a szerelemről álmodozik, hanem egyik legnagyonn céljáról is: a zenéről.

 
FACEBOOK
 
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-01-24
 
SIGN IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót