SIMONA | argentin-sorozatok
BIENVENIDAS

Üdvözöllek az oldalon! Szenvedélyem az argentin sorozatok iránt több, mint 10 éve kezdődött, mikor megismerkedtem a Casi Angeles sorozattal. Ez a világ szerettette meg velem a spanyol nyelvet és az argentin telenovellákat. Mivel azóta is nagy rajongója vagyok ezeknek a sorozatoknak, úgy gondoltam, hogy létrehozom ezt az oldalt, ahol mindig a jelenleg nézett telenovellát fogom veletek megismertetni. Remélem, hogy velem tartotok, hiszen minden nap újabb bejegyzést olvashattok majd a blogon. Igen, ez egy blog lesz, szóval tartalmi frissre csak ritkán számíthattok. 

 
PARTNEREK

  
  
  
  
 

Bátran jelentkezz a chat-ben!

 
CHAT

 
BEJEGYZÉSEK

Simona GIF-ek

2018.01.30. 18:34

Hoztam nektek egy pár mozgóképet, más néven GIF-et a sorozatból. Saját készítés az összes, ezentúl mindig hozni fogok majd egy pár darabot.

 
 

Simona: 6. rész

2018.01.30. 12:39

La Noche de Mirtha

2018.01.30. 08:41

Még szombat este volt Mirtha Legrand műsora, a La Noche de Mirtha, ahol Gastón Soffritti is meghívott vendég volt. Olyan emberek mellett szerepelt, mint Juana Viale, Gael García Bernal, Donato De Santis és Luis Novaresio. Sajnos nem sok képet kaptunk az estéről, és a videó is elég silány minőségű.

Interjú Ángela Torres apjával

2018.01.29. 15:33

Marcelo Caccia beszélt a lányával, Ángela Torres-szel való kapcsolatáról, a Lolita-val* kapcsolatos emlékeiről, és arról, hogy mennyire lelkes a lánya sikere miatt.

Ángela-nak van egy barátja, akinek gyönyörű családja van, egészséges és táncosként dolgozik. Egykorúak, ami jó, mert gyilkolni tudnék, ha egy nála sokkal idősebbel találkozna. Ők kiegészítik és megóvják egymást. 

- nyilatkozta Marcelo lánya párjáról, Pedro "Pepo" Maurizi-ról.

Lány karrierjéről is hasonlóképpen nyilatkozott a büszke apa: 

Nagyon örülök, hogy látom a lányomat, amint az csinálja amit szeret, és sikeres is benne. Nagyon kielégítő érzés, ez a legjobb dolog, amit egy apa érezhet. Öt éves volt, mikor együtt néztük az A muzsika hangját, és ő azt mondta, most már tudja, hogy miért jött erre a világra: 'Úgy táncoljon és énekeljen, mint ő (a főszereplő).' Egy kis idő múlve pedig már azt csinálta, amit szeretett volna. 

A büszke apa emlékezett a saját anyjára, Lolita Torres-re is. 

Ángela sokban emlékeztet az édesanyámra. A gesztusaiban, amikor énekel, mikor szerepel. Az arcocskája, az embere melegség, amit áraszt, ezt láttam benne is. 
Azt mondtam neki, hogy a legnagyobb siker az életben az, ha ösztönzi magát arra, hgoy kipróbáljon mindent, amit csak szeretne, és nem hagyja, hogy a félelem legyőzze. Ebben nem hibázhat. Az egyetlen hiba az, ha meg sem próbálja. Az évek során szerzett tapasztalat ezt mutatja. 

*Lolita Torres: Ángela Torres nagyanyja. Híres argentin színész- és énekesnő, akit a világ több táján is megismertek ötven éves karrierje során. Majdnem húsz filmben szerepel, melyekből a legismertebbek a Ritmus, só és bors (1951), A legjobb az iskola (1953) vagy a Tánc és szerelem (1954).

Az alábbi videóban megtekinthetitek Ángela előadásában a nagymamája dalait:

Simona promóképek

2018.01.28. 19:16

Eddig még nem töltöttem fel a sorozathoz tartozó promóciós képeket. Elég sokat hoztam, legtöbb pedig nagyon jó minőségű. 
Érdemes lájkolni a Facebook oldalt is, hogy egyetlen képről se maradjatok le!

Simona: 5. rész

2018.01.28. 18:28

Kapcsolatok

2018.01.27. 10:34

A Simona hivatalos Instagram oldalára feltettek egy táblázatot, melyről könnyen leolvashatjátok, hogy kik és milyen kapcsolatban állnak. Én lefordítottam nektek a spanyolul írt részeket, és feltöltöttem Facebook-ra. Kattintsatok a képre, hogy meg tudjátok nézni! 

Simona: 4. rész

2018.01.26. 12:35

Simona album a Spotify-on

2018.01.25. 11:04

Végre hallgatható a Simona  főcímdala, a Simona Va a Spotify oldalon. Nem kell mást tenned, csak regisztrálnod, és máris hallgathatod. Szerintem szuper lett. Egyenlőre csak ez az egy hallgatható. Remélhetőleg hamarosan a többi is elérhető lesz. 

Már hallgatható a teljes CD! 

Simona: 3. rész

2018.01.25. 10:35

 
JELENLEGI SOROZAT

Simona egy boldog és vidám fiatal nő, aki biztos a dolgában. Már fiatalon nehézségekbe ütközött, ugyanis elveszítette a szüleit, így nélkülük kellett felnőnie. Mit sem sejt arról, hogy édesanyja, Marilina évekkel ezelőtt belekeveredett valamibe, ami miatt távol került szeretett lányától. A kis Simona-t egy Rosa nevű hölgy fogadja örökbe, akivel olyan nagy kötődés alakul ki, hogy a nevére is veszi a lányt. 
Mikor Rosa megbetegszik, Simona veszi át a helyét a Guerrico házban, mint alkalmazott, ahol Diego, egy híres traumatológiai szakember él három unokaöccsével, Romeo-val, Dante-val és Junior-ral. Őket Simona gyerekkora óta ismeri, de csak most jött el az idő, hogy közelebb kerüljön az egyik fiúhoz... vagy akár többhöz is. 
Marilina visszatérve a városba, szeretne beilleszkedni új munkaheylén, ahol megismerkedik Diego-val. A férfi szeretne minél többet megtudni a titokzatos nőről, de ebbe mindig keresztbe tesz neki barátnője, Siena. 
Eközben Simona nem csak a szerelemről álmodozik, hanem egyik legnagyonn céljáról is: a zenéről.

 
FACEBOOK
 
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-01-24
 
SIGN IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto